babyhealth

 

Lisa Persson och Sasha Veldman Wolf är båda internationellt utbildade yogalärare och doulor och har lång erfarenhet av yogaundervisning på flertalet yogastudios i både Sverige och Danmark.

2007 var de var bland de första i Sverige med att starta en verksamhet (BabyHealth) med syfte att erbjuda specialanpassad yogaundervisning, massage och friskvård enbart till gravida, barn och nyblivna föräldrar.

Sedan företaget bildades har de undervisat hundratals gravida och nyblivna föräldrar i förlossningsförberedande gravidyoga och rehabiliterande mamma-babyyoga, profylaxkurser, babymassage och gravidmassage. De har även medverkat som instruktörer på yogautbildningar  i Stockholm, Malmö och Köpenhamn.

Idag bedriver de sin verksamhet i Malmö och Höllviken och har ett nära samarbete med mödravårdscentraler , delar lokaler med Frejakliniken, och håller kurser i samarbete med rehabcentrum för kvinnor med förlossningsskador.

 

 lisa och sasha

Lisa Persson

Lisa är född och uppvuxen i Värmland och är idag bosatt i Höllviken, söder om Malmö. Med en magisterexamen i statsvetenskap och språk har hon en bakgrund på flera internationella företag och organisationer. Idag arbetar hon heltid med kurser, utbildningar och behandlingar i BabyHealths lokaler i Toppengallerian i Höllviken och Malmö.

Med sitt sprudlande och livslånga intresse för hälsa, välmående och personlig utveckling har hon undervisat i yoga sedan 2003 och grundade BabyHealth 2008 tillsammans med Sasha Veldman Wolf.

Lisa är internationellt certifierad yoga- och pilatesinstruktör, doula (ODIS), personlig mental tränare (Sverigehälsan), massör (Nordlys) och instruktör i spädbarnsmassage (IAIM) och Access Consciousness Bars facilitator.

Lycklig och tacksam mor till två mycket älskade barn.

 

profilbild hemsida

Sasha Veldman Wolf

Sasha är född och uppvuxen i Stockholm och har en internationell bakgrund. Har under de senaste åren undervisat och bott utomlands, senast i Danmark men bor sedan 2012 I Malmö. Sasha är utbildad friskvårdskonsult, internationellt certifierad instruktör i hatha- och gravidyoga, massör och  instruktör i spädbarnsmassage (IAIM)

Som gravid och nybliven mamma 2008 bestämde hon att tillsammans med Lisa grunda BabyHealth för att satsa helhärtat på gravida, barn och föräldrar  och deras speciella behov.

Under de senaste åren arbetar hon även med rekreation för kvinnor som har haft cancer. Sasha brinner för Mindfulness och andra meditationer och verktyg som medför positiva psykologiska effekter och reducerad stress

BabyHealth sasha