babyhealth

Access BARS®

Pröva något utöver det vanliga! Efter en barsbehandling känns det som om du precis har fått en fantastisk massage eller flera timmars djup sömn – och i bästa fall kan hela ditt liv förändras med fullkomlig lätthet!

Access Bars är en energibehandling där 32 olika punkter (“bars”) på huvudet och ansiktet får en lätt och mjuk beröring. Punkterna kan ses som hållare som binder tankar, känslor, och idéer. De i sin tur skapar åsikter och dömande som begränsar dig och inte tillåter dig att vara fri i livet.
Bättre sömn, dämpat “tankebrus”, ökad kreativitet, ork och livslust och en allmän känsla av lätthet och frihet är vanliga effekter många upplever efter en bars-behandling.

En Bars®-behandling lämpar sig särskilt bra för gravida eftersom det gynnar både ditt och ditt barns välbefinnande samtidigt som det kan bidra till en positivare och “lättare” upplevelse av både graviditeten och förlossningen!

Metoden har beprövade internationella resultat sedan drygt tjugo år och används av psykologer, lärare, kuratorer, kroppsterapeuter och företagsledare med både barn, ungdomar och vuxna.

Läs gärna mer om Bars® på Access Consciousness hemsida: www.accessconsciousness.com eller se ett introduktionsklipp på Youtube här

Kostnad:  795:- (ca 90 min)

Boka 3 behandlingar för 1695:-

————————————————————————————————————

Access Bars-kursen. Lätthet & glädje i livet!

När & Var? 3-4 november 2016 (kl 17-21 / 16-20) på Atma holistiskt center i Arvika.

Vad? Denna kurs är en heldagsutbildning där du lär dig hur du ger en Bars-behandling. En Bars-behandling är både djupt avkopplande och utrensande. Energiflödet i kroppen sätts igång och många upplever att tankebruset tystnar, sömnen fördjupas, relationer förbättras och livet och vardagen helt allmänt kommer med mer lätthet och glädje. Hur blir det bättre än så? Efter kursen kan du ge vänner och bekanta en skön behandling utöver det vanliga! Passar både dig som vill ge till familj och vänner privat, och för dig som ger behandlingar professionellt.

Innehåll? Den röda tråden under dagen är medvetenhet. Vi belyser hur tankar, åsikter, känslor, energier, draman och trauman begränsar våra liv och hur vi genom medvetenhet har vi möjlighet att förändra allt i livet och skapa det vi önskar. Under dagen får du ge och ta emot två hela behandlingar. Pure bliss!

Hur? Under dagen lär du dig behandlingstekniken Access Bars så att du efter avslutad kurs både kan ge nära och kära en uppskattad behandling samt erbjuda behandlingen till dina eventuella kunder

För vem? För alla som vill njuta av en dag fylld av verktyg och processer för personlig utveckling och som har ett intresse av att lära sig en spännande och transformerande behandlingsteknik som är något utöver det vanliga! Inga förkunskaper krävs. Arbetar du idag som terapeut, lärare, coach, yogainstruktör, kiropraktor, masssör etc ger den här kursen dig mycket användbara tekniker som du kan komplettera i din undervisning och i behandlingar. Du kan också börja erbjuda bars-behandlingar till dina klienter.

Vad ingår? En manual med tydliga instruktioner så att du efter kursen direkt kan komma igång och ge bars-behandlingar. Under kursen får du ta emot två hela behandlingar samt också ge två behandlingar. Avkopplande, transformerande och magiskt!Ta gärna med dig en vän eller familjemedlem så har du någon du kan byta behandling och träna med efter kursen. Efter kursen har du också möjlighet komma på, eller själv anordna, de kostnadsfria ”barsbyte-kvällar” som arrangeras med jämna mellanrum.

Kostnad? 2500:- (eller 1250:- för dig som gått en kurs tidigare och repeterar inom 12 månader.). Kompendium och fika ingår.

Frågor? Kontakta Lisa@babyhealth.se tel 0705-779858

Mer information & inspiration finner du på www.accessconsciousness.com och se filmen om bars här.

———————————————————————————————-

BARS-kväll

Under kvällen får du möjlighet att ge och/eller ta emot en barsbehandling i trevligt sällskap i avspänd miljö.

För vem? 
- Alla som vill ge och/eller ta emot barsbehandling
- Alla som är nyfikna på Bars och vill komma och prova till förmånligt pris
- Alla som behöver lite mer glädje och lätthet …
- Alla som snart skall få barn – eller redan har barn – och tycker livet känns lite tungt och besvärligt just nu…

Se inspirationsklipp här: http://www.youtube.com/watch?v=3BaBWRHnN-s&list=TLrlWxy3r3NNE

Investering: 100:- (om du gått en barskurs) eller 300 kr om du vill prova-på barsbehandlingen (mycket förmånligt pris).

Ta med? Dig Själv …och gärna vänner, familj, och eventuellt en massagebänk.
Fika & snacks ingår!

BUSS 100 eller 300 från Malmö (gå av vid Halörsvägen, därefter 5 min promenad till Toppen)
Gratis parkering.

————————————————————————————————————